Една от най-съмнителните фигури в света на бизнеса у нас –

...
Една от най-съмнителните фигури в света на бизнеса у нас –
Коментари Харесай

Синът на Митьо Очите събра погледите на абитуриентския си бал с возило като на Батман (СНИМКИ)

Една от най-съмнителните фигури в света на бизнеса у нас – Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, още веднъж стана център на внимание, този път с помощта на най-малкия си правоприемник.

Несебърският бизнесмен и брачната половинка му Антигона изпратиха абитуриент. 18—годишниият юноша, който носи името на татко си, се дипломира сполучливо в Професионалната гимназия по туризъм носеща името на „ Иван Вазов “ в Слънчев бряг.

Момчето, което се трансформира в най-интересният зрелостник тази година от випуск 2024 от дълго време е избрал че би трябвало да продължи да се образова.

И по думите му ще се насочи към стопанска система и финанси, като сега избира към кой университет да кандидатства.

 Митьо Очите наследник

Димитър Желязов – младши бе изпратен от родителите си уместно. Той събра погледите на събралите се зяпачи със супер първокласното Ламбиргини Авентадор, с което се яви на сборния пункт. Мощното возило е с 12 цилиндров мотор и е първия подобен модел у нас. Поразително припомня на фамозния Батмобил, който бе фантазия за всяко момченце, израсло през 90-те години на предишния век.

Абитуриентът бе кокетен в непоколебим черен костюм и визията му бе допълнена с бяла риза и черна папаионка.

„ Имам упоритост да изучавам, а и смятам, че е наложително младите да сме добре образовани. Проучвам опциите на няколко университета у нас, следва ми явяване на изпити “, сподели пред Флагман.бг Димитър Желязков-младши преди да изпрати своето семейство на формалната вечеря в хотел „ Атика “ и да се насочи към купона с ултра мощното Ламборгини.

Преди това той акцентира,  че с цел да се показа по-добре на държавните изпити за междинното обучение овреме натъртва над учебниците и е посещавал спомагателни частни уроци. Казва, че има много високи условия към самия себе си и ще реализира всичките си цели.

Бъдещият студент театралничи за фотография от огромния ден с родителите си – Димитър Желязков и майка си Антигона. По всичко личеше, че Димитър Желязков-баща към този момент е възстановил здравословното си положение и е в отлична физическа форма. Майка му по нищо не отстъпваше на абитуриентките.

Антигона бе пипната в неповторим черен аутфит –  елегантната рокля описваше съвършените й форми.

 Митьо Очите семейство

През свободното си време Димитър-младши спортува, а от дребен има необуздана пристрастеност към кросовите мотори.

Припомняме, че Димитър Желязков-баща има 3 деца – две дъщери – Станислава и Ивелина от починалата си брачна половинка Тянка и момче от формалната му вярна спътница в живота Антигона. През 2018 година междинното си обучение приключи по-малката му щерка Ивелина, която отиде на бала като древногръцка богиня.

Ивелина Желязкова е в любовен романс със сина на някогашния общински консултант от Бургас Пеньо Мечков – Никола. Звездната двойка продължава да е дружно, щастливо обвързана и скоро се чака да вдигнат женитба. Младите влюбени живеят в Бургас, където развиват фамилния бизнес на Мечков-младши

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР